:)


The Heart Of the Game

dinsdag 28 september 2010

Google Translate

Hij ging naar Rotary

M. 1 september tot en opnieuw te beginnen school. Bij het instellen van de camera voor het verpakken. Hanne kantine en dicht bij het koppel op zoek te handhaven of op een aantal nieuwe meubels kijken. onder de vloer van de kamer waar zij had een aantal mooie meubels, en aarzelde een seconde. Boetes, stoel, kast, wasruimte en verwijder het rek. Rienert aan boord kwam vorig jaar, hoewel de kamer is leeg en ze had naar zijn kamer te gaan. Ik kan niet een kamer met andere managers de moed te zien, liep hij woedend. Zat Hanne nieuwe kantoor ontwikkeling. Na het afstuderen van de kostschool, al het beste te troosten zijn vriend Hanne. Nu is hij geïnteresseerd was, zijn meubels beschikbaar. De nieuwe school zal niet lang!

5 opmerkingen:

  1. Dit was de oorspronkelijke tekst:


    Bureaustoel verdwenen

    Op 1 september begon de school opnieuw. Tijd dus om de kamers op internaat in te richten. Hanne zocht wat spulletjes voor haar nieuwe kamer en keek rond of er ergens nog wat meubelen over waren. Toen ze in een lokaaltje op de eerste verdieping enkele mooie meubelstukken tegenkwam, twijfelde ze geen seconde. Een prachtige bureaustoel, een wasrekje en een boekenkast werden meteen in beslag genomen. Ondertussen kwam ook Rienert aan op het internaat en zocht hij zijn spullen die hij vorig jaar in een lokaal had gezet omdat hij zijn kamer moest leegmaken. Toen hij het lege lokaal zag stapte hij woedend naar de beheerder om hem eens zijn vet te geven. Terwijl zat Hanne op te scheppen met haar nieuwe bureaustoel. Na heel het internaat onderzocht te hebben, zocht hij wat troost bij goede vriendin Hanne. Daar werd hij onmiddellijk opgefleurd toen hij zijn meubels aantrof. Het nieuwe schooljaar kon nu echt van start gaan!

    Het artikel werd vertaald van het Nederlands naar het Baskisch, dan naar het Litouws, Turks, Roemeens, Swahili en dan terug naar het Nederlands.

    Rienert & Hanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij ging naar Rotary? Maar dat is poëzie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, Hanne toch, Uw super goeie bureau stoel weg. En ons handig was rekje. Allemaal terug bij rienert. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is toch niet eerlijk in het leven hé... Eerlijke vinders waren we... :(

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha dit vind ik heel interessant!

    BeantwoordenVerwijderen