:)


The Heart Of the Game

dinsdag 28 september 2010

Google Translate

Hij ging naar Rotary

M. 1 september tot en opnieuw te beginnen school. Bij het instellen van de camera voor het verpakken. Hanne kantine en dicht bij het koppel op zoek te handhaven of op een aantal nieuwe meubels kijken. onder de vloer van de kamer waar zij had een aantal mooie meubels, en aarzelde een seconde. Boetes, stoel, kast, wasruimte en verwijder het rek. Rienert aan boord kwam vorig jaar, hoewel de kamer is leeg en ze had naar zijn kamer te gaan. Ik kan niet een kamer met andere managers de moed te zien, liep hij woedend. Zat Hanne nieuwe kantoor ontwikkeling. Na het afstuderen van de kostschool, al het beste te troosten zijn vriend Hanne. Nu is hij geïnteresseerd was, zijn meubels beschikbaar. De nieuwe school zal niet lang!

zaterdag 25 september 2010

Gemini

Dit zijn Annick (links) & Lies (rechts) Peeters uit Hasselt, Limburg. De tweeling is 27 jaar oud. Annick is kapster en heeft haar eigen salon in Oppuurs. Lies is werkzaam in het leger. Ze zijn beide getrouwd maar hebben voorlopig nog geen kinderen.
Annick heeft als grote passie dansen. In haar vrije tijd organiseert ze danscursussen voor volwassenen.


Annick en Lies Peeters
als horlogemodellen


De tweeling staat ook af en toe in de kijker. Zo waren ze in 2008 het gezicht van de campagne van Polar, het bekende horlogemerk. Een leuk weetje? Annick & Lies zijn geboren op 3 juni 1883 en zijn dus tweelingen als sterrenbeeld.

vrijdag 24 september 2010

Zo vrij als een vogel

I am like a bird is de debuutsingle van Nelly Furtado waarmee ze meteen beroemd werd. Het is het eerste liedje van haar eerste album Whoa, Nelly! Het is een rustig liedje met een mooie songtekst. Het liedje vertelt het verhaal over een meisje die samen is met een jongen die ze graag ziet, maar ze wil toch vrij zijn. Ze is zoals een vogel, ze vliegt alleen maar weg. Omdat ze bang is dat ze het samen niet zullen halen.

vrijdag 17 september 2010

WELKOM OP MIJN BLOG

Beste bloggers,

Mijn naam is Hanne Mestdagh & dit is mijn blog die ik aanmaakte voor het vak Nederlands. Ik zal hierop regelmatig artikels posten. Ik hoop dat jullie het leuk zullen vinden, laat mij alvast iets weten of laat een reactie achter.
Veel leesplezier!!

Hanne